Skip to content

Nabestaandenzorg

Na een uitvaart krijgt u als nabestaande veel te verwerken. Naast alle emoties die het overlijden van een dierbare met zich meebrengt, moet er veel geregeld worden. En dat kan meestal niet wachten. Pas als de zakelijke kant geregeld is, kunt u aan het rouwproces beginnen. Ik bied nabestaandenzorg waarbij ik u emotioneel en praktisch ondersteun. Ik help u om overzicht te houden in een emotioneel moeilijke periode. Daarbij is ook aandacht voor verwerking van het overlijden van uw naaste.

PRAKTISCHE ONDERSTEUNING

Samen met u zetten we op een rijtje bij wel instanties het overlijden moet worden gemeld, welke verzekeringen, abonnementen, contributies en lidmaatschappen opgezegd moeten worden. Ik informeer u over de mogelijkheden om social media profielen af te sluiten of om te zetten in een herdenkingspagina. Als nabestaande heeft u rechten en plichten. U krijgt te maken met een nalatenschap, erfrecht en bank-en belastingzaken. Wellicht kunt u aanspraak maken op een pensioen of nabestaandenuitkering. Bij deze belangrijke en praktische zaken kan ik u ondersteunen.

WERKWIJZE

Wanneer u de begeleiding gedurende deze emotionele fase in uw leven aan mij toevertrouwt, kunnen we samen kijken waar uw behoefte in ondersteuning ligt.

Misschien is er eerst de behoefte om de praktische afhandeling in kaart te brengen of misschien heeft u alleen behoefde aan begeleiding, een luisterend oor en/of handvatten om verder te gaan na het overlijden van uw dierbare. Als u contact opneemt, kom ik graag bij u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kunnen we uw hulpvraag met elkaar bespreken en kijken of ik wat voor u kan betekenen.

Kantoortijden

U kan een afspraak maken bij mij op kantoor of ik kan langskomen bij u thuis. 

Neem gerust contact met ons op

Wij maken graag kosteloos en vrijblijvend kennis met u

072 – 78 51 328
06 – 19 90 25 80