Skip to content

Tarieven

Elke nalatenschap en situatie kent haar eigen verhaal en geschiedenis.

 We vinden het belangrijk dat we eerst een beeld krijgen van de omvang en samenstelling van de nalatenschap. Het kennismakingsgesprek is daarom altijd vrijblijvend en kosteloos en kan bij u thuis plaatsvinden. Tijdens dit gesprek vertellen we u graag de mogelijkheden van Teeling Erfzaken en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Teeling Erfzaken werkt op basis van een urendeclaratie. Dit bedrag varieert tussen de €75 en €125 per uur exclusief 21% btw, afhankelijk van de soort werkzaamheden. Van derden, zoals de notaris, ontruimer en makelaar vallen niet binnen bovengenoemd tarief en komen ook ten laste van de nalatenschap.

Eventuele kosten begeleiding bij het opstellen van uw testament of levenstestament is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Na afloop van het vrijblijvende informatie gesprek kunnen wij u exact vertellen wat de kosten zijn.

Ook wanneer Teeling Erfzaken door de Rechtbank benoemd is tot vereffenaar van de nalatenschap zullen de kosten betaald worden vanuit de nalatenschap (wij hanteren de Recofa- richtlijnen).

De tarieven voor nabestaandenzorg, (PA) persoonlijk assistent en gevolmachtigde wordt op basis van een uurtarief dat afhankelijk is van de complexiteit van de werkzaamheden. De kosten bespreken wij vooraf met u. Alle werkzaamheden worden maandelijks gefactureerd en gespecificeerd.

Kantoortijden

U kan een afspraak maken bij mij op kantoor of ik kan langskomen bij u thuis. 

Neem gerust contact met ons op

Wij maken graag kosteloos en vrijblijvend kennis met u

072 – 78 51 328
06 – 19 90 25 80